TYYTYVÄISYYS

Tyytyväisiä asiakkaita:

Anneli ja Ralf Hansson, Mustio:

”Meillä on ollut mökillämme Inkoon Barösundissa nyt kaksi vuotta käytössä Watmanin Prowat 400 käänteisosmoosilaite. Vesi otetaan porakaivosta, jossa suolan lisäksi on rautaa, mangaania sekä humusta, joten nämä poistetaan Watman IXHK suodattimella ennen suolanpoistoa. Käytössä on 280 litran puhdasvesisäiliö, ja puhdasta vettä on aina riittänyt vaikka lapset ja lastenlapset ovat olleet käymässä.

Laitteen huolto on tehty todella helpoksi, joten talvisäilöntä ja keväällä käyttöönotto käyvät käden käänteessä. Todella mainio laite.”

Hans Holmqvist, Raasepori

”Laite on käytössä vapaa-ajan asunnossa saaressa Raaseporissa, jossa se puhdistaa merivedestä juoma- ruoka-, tiski- ja saunaveden.
Laite on ollut nyt vuoden käytössä ja toiminut erittäin hyvin.
Laite on helpottanut elämää mökillä paljon. Juoma- ja ruokavettä ei tarvitse enää tuoda mukana, eikä tarvitsee enää lähteä ”vedenhakumatkalle” muutaman päivän välein. Sadevettä ei tarvitse enää kerätä talteen ja makeaa vettä on riittävästi käytössä kaikille.”

Tom Stenwall Eko-Instrumentti Oy, Sipoo;

”Eko-Instrumentti Oy on yli kymmenen vuotta myynyt, asentanut ja huoltanut Bluewater Prowat vedenpuhdistimia.

Palkitsevaksi työn tekee tyytyväiset asiakkaat, ja useat heistä olemme oppineet tuntemaan vuosien ajan.
Monet asiakaistamme ovat todenneet, että Bluewater Prowat vedenpuhdistimen hankinta on parantanut heidän vapaa-ajan laatua merkittävästi, koska enää ei tarvitse kantaa puhdasta vettä saaristomökille tai kesäasunnolle. Hyvää ja puhdasta vettä riittää kaikkeen talous- ja juomavesikäyttöön.”